Memanah

Assalamualaikum wbt,

Siapa yang berminat untuk bermain memanah? Tapi tak best lah kalau kena RM 30 dpt 30 batang je kan? Mesti nak main lama-lama kan? Haaaaa, nak bagitahu ni. EziArchery ada buat kelas memanah dan memanah secara santai? Memanah secara santai? Macam mana tu??? Siapa yang mencari lapang sasar memanah untuk hobi, suka-suka, cari minat baru. EziArchery menyediakan peluang tersebut. Kat mana tu? Haaaa, godek2 ke sini untuk tahu tempat Eziarchery.

Lepas ini, boleh lah ajak family, anak-anak, kawan-kawan dan sesiapa sahaja untuk bermain memanah. Chop2, tadi kata tak best lah kan kalau kena RM 30 dapat 30 batang? lepas tu habis terus. Tak, Eziarchery menyediakan beberapa batang anak panah dan kemudian main sampai puas selagi EziArchery ada kelas disitu hehe. So sesiapa yang mencari aktiviti yang berfaedah setiap sabtu ahad, boleh lah contact EziArchery ——> sini

Tak mahal pun dan ter amatlah berbaloi untuk menjadikan aktiviti memanah ini sebagai hobi dan sukan sunnah.